ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΑΠΌ ΤΟ 1922
Η εταιρεία “KLIMANIS” δραστηριοποιείται στη παραγωγή παραδοσιακών ζυμαρικών υψηλής ποιότητας και απευθύνεται μέσα από το δίκτυο πωλήσεων της στην ελληνική αγορά, σε ένα συνεχώς αυξανόμενο και απαιτητικό πελατολόγιο.

Η αρχική και σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρείας δραστηριότητα ήταν η παραγωγή και εμπορία διαφόρων ζυμαρικών και συναφών ειδών. Σήμερα η ενασχόληση της επιχείρησης παραμένει η αρχική και έχει εξελιχθεί με την παραγωγή βρεφικών (παραδοσιακών) παρασκευασμάτων με την πρότυπη σειρά κρέμα τραχανά με 3+1 νέες και μοναδικές στην αγορά συσκευασίες. (Τραχανάς με κατσικίσιο, τραχανάς με λαχανικά, τραχανάς με φρούτα & τραχανάς με αγελαδινό)

Η παραγωγική διαδικασία είναι διαφοροποιημένη από κάθε είδους τραχανά της αγοράς, προσεγμένη στις ανάγκες τις βρεφικής -παιδικής ηλικίας. Τη σειρά μας καθιστά μοναδική και πρωτοπόρα η διαδικασία παραγωγής διότι ο τραχανάς τρίβεται πολύ ψιλός (σκόνη) και δίνει την υφή ως κρέμα βελουτέ κατά το μαγείρεμα.

Οι πρώτες ύλες είναι ελεγμένες και πάντα σταθερές σε κάθε παραγωγική παρτίδα.

Τα φρούτα και τα λαχανικά που χρησιμοποιούνται είναι πάντα φρέσκα και πιστοποιημένα για την ασφάλεια των προϊόντων Τα γάλατα προμηθευόμαστε από τοπικές βιομηχανίες όπου είναι παστεριωμένα και ελεγμένα από τον τεχνολόγο και χημικό τις εταιρίας μας.